ضمن تشکر از خرید شما، آماده ارائه خدمات درخواستی می باشیم.

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی ارزیابی مقاومت مشتری به تکنولوژی جدید غذایی: آزمایش انتخابی در بسته بندی گوشت

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی ارزیابی مقاومت مشتری به تکنولوژی جدید غذایی: آزمایش انتخابی در بسته بندی گوشت

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Measuring consumer resistance to a new food technology: A choice experiment in meat packaging

عنوان فارسی:

ارزیابی مقاومت مشتری به تکنولوژی جدید غذایی: آزمایش انتخابی در بسته بندی گوشت

چکیده:

موفقیت تکنولوژی های جدید غذایی، منوط به واکنش های رفتاری مصرف کنندگان این نوآوری ها می باشد. تکنولوژی های جدید بسته بندی به منظور بهبود کیفیت و امنیت ایجاد شده اند؛ اما اگر موفقیت آمیز باشند، جای تردید وجود دارد. موفقیت بازار نوآوری های غذایی به شناخت مصرف کنندگان و واکنش آنها به تکنولوژی های جدید بستگی دارد. با استفاده از آزمایش های انتخابی غیرفرضیه ای، مصرف کنندگان و مقیاس نئوفوبیا تکنولوژی غذایی، برداشت مصرف کننده را بررسی می کند و تمایل به پرداخت (WTP) برای بسته بندی گوشت تازه گاو طبق روش های مختلف اطلاعاتی را تخمین می زند. یافته ها نشان می دهند که اطلاعات در مورد ویژگی های مثبت و منفی بسته بندی، نقش مهمی در شکل گیری گرایش های مصرف کنندگان در جهت بسته بندی تحت خلاء و WTP برای گوشت استیکی با بسته بندی تحت خلاء بر عهده دارد.

تعداد صفحات انگلیسی: 10

تعداد صفحات فارسی: 32

سال مقاله: 2013

فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 20,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
moghavematemoshtari_2108061_3858.zip819.5k