ضمن تشکر از خرید شما، آماده ارائه خدمات درخواستی می باشیم.

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی: مرور

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی: مرور

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Heat and Mass Transfer Modeling for Microbial Food Safety Applications in the Meat Industry: A Review

عنوان فارسی:

مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی: مرور

چکیده:

درجه حرارت یکی از عوامل مهم و موثر در رشد میکروبی در صنایع گوشتی بوده و از اینرو از جمله پارامترهایی است که برای ایمنی غذا در صنایع گوشتی بسیار مورد توجه قرار می گیرد. در چند دهه اخیر، مدل سازی گرمایی و تغییر جرمی در محصولات غذایی مورد توجه ویژه در صنایع گوشتی قرار گرفته است به طوری که می توان با مدلهای میکروبی پیش بینی شده و در نهایت با مدلهای ارزیابی خطر هماهنگ کرد. بنابراین مدلهای گرمایی و تغییر جرمی را می توان به عنوان ابزار عملی برای ارزیابی ایمنی میکروبی محصولات گوشتی، به ویژه در صورت فرآورش غیر منتظره مانند خطا در فرآورش گرمایی.

تعداد صفحات انگلیسی: 20

تعداد صفحات فارسی: 48

سال مقاله: 2013

فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 300,000 ریال
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
biophisics_2095193_6368.zip545.8k